Over Jessica

Van jongs af aan ben ik verwonderd over alles wat natuurlijk is en de veerkracht die de natuur heeft. Wij mensen zijn natuur en beschikken over dezelfde puurheid en drijfkracht om net als de natuur tot volle bloei te willen komen.  Ik voel me geïnspireerd door de wijsheid die ik herken in de natuur en hoe zij mij spiegelt om mijn eigen potentieel te ontdekken en de oorspronkelijke kwaliteiten te herkennen.

Wat ik in de loop van mijn leven ontdek, is dat alles er al is en je niet ver hoeft te zoeken. Het enige dat het vraagt is openheid voor de wijsheid die besloten ligt in wat je ziet in relatie tot de wereld of waar je tegenaan loopt.

Mijn nieuwsgierigheid en zin om wijsheid te vergaren brachten me eerst veel kennis over hoe belangrijk het samenspel en de onderlinge communicatie is van alle onderdelen in een organisatie. Ik vond het reuze interessant om te ontdekken hoe de verschillende lagen en afdelingen met elkaar communiceren om zo een gezamenlijk doel te bereiken. Tijdens de opleiding voor lichaamsgerichte therapie werd ik mij bewust dat het in ons lichaam net zo werkt. Waar hoofd, hart en lichaam op één lijn liggen, is er een groot gevoel van welbevinden en stroomt de energie.

Hier kwamen twee werelden voor mij samen; de natuur en organisaties.

Door mijn eigen ervaring met lichaamsgerichte therapie heb ik deze inzichten laten landen in mezelf. Werkelijk in mijn lijf zijn en een diepe ontspanning ervaren in mezelf.

Praktijk Welbevinden - Lichaamsgerichte therapie
Jessica Wolter
Praktijk Welbevinden - Lichaamsgerichte therapie
Loading...